Prins & Partners secretariaatsservice

Veelzijdigheid is onze troef!

Het secretariaat is het zenuwcentrum van een organisatie. Raakt het in de knel, bijvoorbeeld door ziekteverzuim of een te hoge werkdruk, dan heeft dat direct zijn weerslag op andere afdelingen. De secretariaatsservice van Prins & Partners biedt dan uitkomst.
Onze service komt bovendien goed van pas als u (nog) geen secretaresse in dienst heeft.


Prins en Partners heeft meerdere ervaren en deskundige partners die u op alle gebieden kunnen ondersteunen. Van typewerkzaamheden tot het verzorgen van een mailing, het notuleren van vergaderingen, het organiseren van een bijeenkomst of een congres, het (tijdelijk) vervangen van uw secretaresse of het (tijdelijk) ondersteunen van uw secretaresse/office manager.


Veelzijdigheid is namelijk onze troef.
Die veelzijdigheid zorgt ervoor dat wij u op elk willekeurig moment kunnen helpen. Vergeten een offerte te versturen? Wij zorgen ervoor. Wilt u dat uw e-mailberichten toch gelezen worden tijdens uw vakantie of afwezigheid en de verzender een reactie krijgt? Wij regelen het voor u zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Wij kunnen u vanaf ons kantoor ondersteunen, maar wij komen ook naar uw kantoor als dat nodig is. Een goed opgeleide en flexibele partner assisteert u of neemt werk van u over. Dit kan 1 uur per week zijn, maar een vaste dag/vast moment in de week kan natuurlijk ook. Wij reserveren in ieder geval zoveel mogelijk een en dezelfde partner voor u.